Alle voorbereidende werken voor uw bouwproject

Grondwerken
Meer infoContacteer ons

Grondwerken voor uw bouwproject

Voor de bouw– of verbouwwerken aan uw woning of op uw bouwgrond van start kunnen gaan dienen eerst grondwerken uitgevoerd te worden. Daarbij hoort onder meer de plaatsing van een regenwaterput. Sinds 2014 zijn hieromtrent strenge regels en verplichtingen ingevoerd door de Vlaamse overheid. Zo dient u, bij het bouwen of grondig verbouwen van een woning, een regenwaterput en infiltratiesysteem te voorzien. Ook hiervoor kan u rekenen op Bouwwerken Bauwens.

Ook voor rioleringen bij nieuwbouwprojecten en verbouwingen zijn er strenge regels opgelegd door de Vlaamse overheid waar wij rekening mee houden op uw werf.

Na het plaatsen van de nodige citernes en het voorzien van rioleringen worden de funderingswerken uitgevoerd. De funderingen zijn de ondergrond waarop uw woning of gebouw rusten. Er zijn verschillende soorten funderingen afhankelijk van de ondergrond waarop gebouwd wordt en het al dan niet aanwezig zijn van een kelder. Samen met uw architect kijken wij welke funderingen geschikt zijn en voeren wij deze uit.

Gaat u weldra van start met (ver)bouwingswerken? Of wenst u een waterput te plaatsen bij uw bestaande woning?
Contacteer Bouwwerken Bauwens voor een offerte. 

 

Funderingswerken

Funderingen zijn de ondergrond waarop uw woning of gebouw rust. Wij plaatsen de juiste funderingen zodat uw gebouw ‘stevig’ rust.

Rioleringswerken

Afvoer van afvalwater is aan strenge eisen onderworpen. U dient uw woning of gebouw op het rioleringsnet aan te sluiten of het afvalwater te zuiveren voor het geloosd wordt. 

Citernes

Zowel voor de plaatsing van regenwaterputten, kelders en citernes kan u bij ons terecht. Alle grondwerken worden met zorg uitgevoerd.

Interessante links:
Kortrijk – Bouwen en verbouwen
 Kortrijk – Renovatiebegeleiding
Wevelgem – Bouwen en verbouwen
Menen – (Ver)bouwen

 

Contacteer ons

Eventuele foto's mogen rechtstreeks gestuurd worden naar info@bouwwerkenbauwens.be

Burgemeester Margostraat 25C
8511 AALBEKE

0486 97 17 60

info@bouwwerkenbauwens.be

Contacteer ons

    Mobiel

    Burgemeester Margostraat 25C
    8511 AALBEKE

    0486 97 17 60

    info@bouwwerkenbauwens.be