Vloeren leggen is vakmanschap

Vloerwerken
Meer infoContacteer ons

Vloerwerken zijn onze passie

Hoewel we het grootste deel van onze tijd nieuwbouwprojecten en verbouwingen uitvoeren, is en blijft vloerwerken onze passie.
Een mooie vloer maakt een ruimte af. En daarbij is niet alleen de keuze van de tegel belangrijk maar ook de manier waarop de tegel gelegd wordt speelt een grote rol.
Bouwwerken Bauwens uit Aalbeke nabij Kortrijk levert alleen kwaliteitswerken af en zo kan u rekenen op een perfecte uitvoering van uw vloerwerken.

Wij leggen vloeren in zowel natuursteen als keramische stenen of mozaïeken. Ook parkettegels kunnen door ons gelegd worden. Ook voor wandbetegeling in uw badkamer, douche of keuken kan u bij Bouwwerken Bauwens terecht. Zelliges of Marokaanse tegels, mozaïek, XL tegels …
wij plaatsen ze zoals het hoort. 

Hebt u de juiste tegels nog niet gevonden? Wij werken samen met verschillende tegelleveranciers met showroom in regio Groot-Kortrijk waar u de tegel van uw keuze vast en zeker vindt.

Is uw badkamer, keuken, leefruimte of kantoor toe aan nieuwe vloeren? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Naast binnenvloeren kan u bij ons ook terecht voor de aanleg van uw
oprit en terras
.

 

Natuursteen

Dit natuurlijk materiaal blijft bij veel mensen de eerste keuze. Het oogt mooi en warm en heeft iedere ruimte een extra cachet. Het moeilijke onderhoud en de kostprijs zijn dan weer vaak de reden waarom mensen toch overgaan op een keramische tegel.

Keramische tegels

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijk, onderhoudsvriendelijk en mooie tegel? Kies dan voor een keramische oplossing in groot of klein formaat.

Parkettegels

Keramische parkettegels kennen de laatste jaren een grote opmars. Voor wie echt parket te gevoelig is en voor wie laminaat geen goede oplossing lijkt, zijn er op vandaag veel soorten parkettegels die vaak niet van echt parket te onderscheiden zijn.

Interessante linken:
Kortrijk – Bouwen en verbouwen
 Kortrijk – Renovatiebegeleiding
Wevelgem – Bouwen en verbouwen
Menen – (Ver)bouwen

 

Contacteer ons

  Hebt u reeds plannen of foto's? Dan kan u deze hier opladen.

  Burgemeester Margostraat 25C
  8511 AALBEKE

  0486 97 17 60

  info@bouwwerkenbauwens.be

  Contacteer ons

   Mobiel

   Burgemeester Margostraat 25C
   8511 AALBEKE

   0486 97 17 60

   info@bouwwerkenbauwens.be