De buiten wil ook wat

Terrassen en opritten
Meer infoContacteer ons

Terrassen en opritten groot en klein

Mensen leven steeds vaker buiten en gaan dan ook steeds meer aandacht schenken aan hun exterieur, aan terrassen en opritten. Een mooi terras of oprit, gemakkelijk in onderhoud en goed gelegd zijn een grote troef voor wie graag buiten is.

Is uw inkom aan vernieuwing toe of is uw terras niet meer egaal?
Bouwwerken Kim Bauwens uit Aalbeke nabij Kortrijk vernieuwt of legt opnieuw aan, al dan niet in samenwerking met een tuinarchitect of tuinaannemer.

Voor de aanleg van terrassen of opritten gebruiken we uiteraard de steen van uw keuze. Bent u voor een strak terras in natuursteen of verkiest u authenticiteit van kasseien? Wij leggen ze voor u. Ook betonklinkers, natuursteenklinkers, kleinklinkers, keramische tegels, betontegels …

Bij de aanleg van een buitenterras is het belangrijk rekening te houden met de waterafvoer en de helling van het terras. Door het terras aan te leggen met een kleine helling vermijden we dat water blijft staan bij hevige regenval.

Op zoek naar een aannemer voor de aanleg van uw nieuw terras of oprit? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of offerte. 

 

Opritten

Bouwwerken Kim Bauwens verzorgt de aanleg van uw oprit, zowel voor particulieren als voor bedrijfspanden. In tegels, kasseien, klinkers …

Terrassen

Een terras moet vooral geniet zijn. Daarom is een goed aangelegd en onderhoudsvriendelijke terras een aanrader.

Tuinpaden

Een tuinpad is niet alleen mooi op plan maar geeft uw tuin ook extra vorm. De juiste keuze tegels speelt hierbij een grote rol.

Interessante linken:
Kortrijk – Bouwen en verbouwen
 Kortrijk – Renovatiebegeleiding
Wevelgem – Bouwen en verbouwen
Menen – (Ver)bouwen

 

Contacteer ons

Eventuele foto's mogen rechtstreeks gestuurd worden naar info@bouwwerkenbauwens.be

Burgemeester Margostraat 25C
8511 AALBEKE

0486 97 17 60

info@bouwwerkenbauwens.be

Contacteer ons

    Mobiel

    Burgemeester Margostraat 25C
    8511 AALBEKE

    0486 97 17 60

    info@bouwwerkenbauwens.be